Delicieux Logo

Jim PutsAls oudste zoon, heeft Jim onlangs zijn entree gemaakt bij Delicieux catering. Ondanks zijn vroegere ambitie voor de ICT-branche, ontwikkelde ook hij gedurende de jaren een enorme passie voor de horeca, waardoor zijn toekomstplannen wijzigden. Met veel overtuiging en enthousiasme heeft hij vervolgens een horeca management opleiding gevolgd, waarna hij een vijf-jarige ervaring heeft opgedaan bij Chateau Neercanne; beginnend als stagiair, doorgegroeid tot banqueting manager. Hieropvolgend heeft Jim het team van restaurant Tout a Fait versterkt als Maitre. Echter, ondanks deze leerzame en prettige leerweg had Jim altijd een terugkeer naar Delicieux als doel.

Binnen Delicieux verzorgt Jim de rol van gastheer, en is daardoor veelvuldig op de voorgrond aanwezig. Tevens is hij samen met zijn broer Phill verantwoordelijk voor de keuze van wijnen, afhankelijk van de behoeften en wensen van de gast. Om deze rol goed te kunnen vervullen, heeft Jim een WSET-wijn opleiding gevolgd.

Wij gaan voor smaak